Знижки на обладнання із наявності %%%

Деталі за номером телефону 068 520 75 68

Ігровий комплекс 137603

Все про товар
Відгуків
0
Питання
0
Новинка
В наявності
Код товару: 137603
Виробник: Gulliver
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
908 482 грн.
Купити в 1 клік:
Опис
    • ВИСОТА ВИРОБУ, ММ
      3660
      ДОВЖИНА ВИРОБУ, ММ
      8330
      ШИРИНА ВИРОБИ, ММ
    10400
  • Ігровий комплекс 137603- призначені для ігрових фізичних вправ на відкритому повітрі., Який може бути як одиничним наповненням у дворі або біля будинку, так і гарним доповненням для громадського ігрового майданчика.

Матеріали:

  1. PEFC ™ -сертифікована північна сосна є екологічно чистим і зручним для користувача матеріалом. В основному ми використовуємо деревину, вирубану із сертифікованих лісів, а це означає, що матеріал гарантовано виготовлений екологічно чистим способом. Сертифікат PEFC ™, який ми використовуємо на даний момент, є найбільш широко використовуваним сертифікатом лісового господарства у світі та може бути виданий лише незалежними аудиторами. Використання сертифікованих лісів також ретельно контролюється.
  2. LappCoat – унікальне покриття для металевих компонентів. LappCoat – це метод покриття металевих компонентів, розроблений Lappset. Ми розробили метод з особливою увагою до вимог ігрового обладнання. Покриття LappCoat було оновлено завдяки дослідженням та розробкам, які допомогли нам визначити етапи виробничого процесу, хімічні речовини, що використовуються у процесі, та товщину покриття. LappCoat пропонує металеві компоненти неперевершеної якості, такі як 10-річна гарантія. Процес нанесення покриття LappCoat складається із чотирьох етапів. На заключних етапах металеві компоненти покриваються епоксидною ґрунтовкою, яка захищає їх від корозії та автоматично усуває невеликі подряпини на поверхні. Поверхня LappCoat покрита поліефірною порошковою фарбою, яка робить поверхню блискучою, надзвичайно міцною та приємною на дотик. Метод LappCoat гарантує, що металеві компоненти мають довговічні, яскраві та свіжі кольори.
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

- Доставка до дверей / на об`єкт за рахунок покупця
- Доставка службою "Нова пошта" за рахунок покупця
- Самовивіз
- Безготівкова оплата на розрахунковий рахунок
- Безготівкова оплата на розрахунковий рахунок з ПДВ
- Оплата на картку Монобанку / Приватбанку
- Актуальна наявність та ціна
- Сертифікований товар
- Повернення протягом 14 днів з моменту отримання товару
Ігровий комплекс 137603
908 482 грн.